יום שלישי, 29 ביולי 2014

מבקר המסעדות המאוס על כולנו







"זה לא חוכמה לקטול כשמסעדה" שגיא כהן,
מבקר המסעדות של ”הארץ”, פותח את הפה גדול שלו בכל הזדמנות הוא איש מאוס וממאיס. המסעדנים,
סופגים ביקורת קשה מאדם שאיננו מבין באוכל.  הוא מעלה נגדם טענות קשות, שאין להם ראיה
במציאות. "זו רשעות, ציניות וחוסר הגינות מקצועית". לאורך הביקורת הוא מתאר
המקומות שהוא מבקר בלעג כמקומות יומרניים ולא מקצועיים. "איזו הגינות מקצועית
יש בלכתוב ביקורת כל כך ארסית על מסעדה שאין לה אחיזה במציאות והדוגמאות הן רבות. קהל
הסועדים רוצים שמסעדות ייפתחו וישרדו אז אנו הקהל הרחב צריכים לעזור להן ולא לנזוף
בהן "כבר בראשית הדרך".  מו
הראוי "מי שרוצה מקצוענות ללא פשרות שידרוש גם מהמבקר "לבוא שלוש פעמים ולא
פעם אחת" ולקטול אותה בפעם הראשונה. עיתון הארץ ובמיוחד הכתב שיפסיק את
הביקורת הארסית ,ומנגד אנו הסועדים הגיע הזמן שנפסיק לבלוע ונתחיל לפעול הוא פוגע
בענף ובפרנסה של המסעדנים, חובתנו  הציבור להזדעק
ולשנות את זה. אדון נעבד  אתה האחרון שיכול
לתת ביקורת על השף מושיק רוט. ראשית הוא שף מעורך בכל העולם, ושנית לא אתה תיתן  לו ציוני דרך מעליו לעשות, השף יחליט בעצמו
ואיננו זקוק לעצתך האיוולת. באירופה המבקר המאוס מזמן היה עף מהתפקיד.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה